AVÍS LEGALD'acord amb l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta plana web i el domini antiquarisbisbal.com pertanyen a Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal, amb domicili al Pça/ Francesc Macià, 10 de La Bisbal d'Empordà (CP 17100), telèfon +34 972 64 35 35, correu electrònic info@antiquarisbisbal.com i CIF 17524828G.


Drets de propietat intel•lectual i industrial
La totalitat del contingut d'aquesta plana web, tant els logotips, els textos, els dissenys o altres elements, així com l'estructura de la plana web, el disseny, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel•lectual i industrial de titularitat de Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal o de terceres persones amb qui Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la plana web. Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal difon tota aquesta informació per mitjà de la seva plana web amb la finalitat de fer publicitat dels seus productes i serveis. Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d'identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d'explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal.


Responsabilitat sobre els continguts
L'usuari d'aquesta plana web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a antiquarislabisbal.com tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la plana web fins a la confirmació de l'acceptació d'un contracte. Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d'aquesta plana web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s'hi facilita.


Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació de qualsevol tipus continguda en altres planes web a les quals s'hi pugui accedir per mitjà d'enllaços des d'aquesta plana web. La funció dels enllaços introduïts a la plana web és la d'informar sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre el tema tractat a la plana d'origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l'usuari a visitar les planes web de destí. Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal no és responsable del resultat obtingut a través d'aquests enllaços que no són controlats ni verificats per Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal.


Protecció de dades
En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal Associació d'Antiquaris, Brocanters i Restauradors de La Bisbal informa que les dades personals recollides des d'aquesta plana web no seran enregistrades a cap fitxer ni seran objecte de cap classe de tractament.


Autorització per enllaçar amb antiquarislabisbal.com
Queda autoritzat l'establiment d'enllaços cap a qualsevol apartat d'aquesta plana web sempre que quedi visible, a la barra d'adreces de l'explorador, l'adreça real a la qual s'accedeix. L'enllaç podrà efectuar-se tot utilitzant l'adreça, el nom de l'empresa i/o altres paraules clau.